Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın kapılarının ve henüz birsonsuz yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlandığını öğrenmek kabil anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından sakatlık mesajları kırmızııp almadığı kadar ziyaretçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile dayalı haber toplar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını yakalamak ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya özge bir ivedi durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek yangın kapısı şekilde tasarlanmıştır).

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde aksettirmek başüstüneğu dâhilin, olası olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak amacıyla önlem kızılınmaktadır.

Yangın yahut müstacel tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve art dizi uygulandığı gibi, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz fazla insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı gün otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page